Капата на готвачот

Десерти

Чоколадна торта за прославата на роденденот на Мариа

versión española

2014-07-27 10.16.08

 Од персоналот во кујната на МЛП.

2014-07-27 10.18.32

Advertisements

One thought on “Капата на готвачот

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s